Sesampanerad lax med blomkålssallad...
Receptet kommer från Laga Lätt nr 11 november 2010.
4 portioner, 498 KCAL/portion.
Ingredienser:
1 rödlök
2 röda paprikor
1 zucchini
1 vitlöksklyfta
1 stort blomkålshuvud (ca 800 g)
4 portionsbitar lax (à 125 g)
4 msk sesamfrön
rapsolja
salt och nymald peppar
Dressing
2 msk sesamolja
2 msk japansk soja
3 msk risvinäger (eller vitvinsvinäger)
0,5 kruka persilja
0,5 kruka korriander
Beskrivning:
Skala och skär rödlöken tunt.
Skölj och skär paprika och zucchini i tärningar.
Skala och finhacka vitlöksklyftan.
Fräs alltsammans i 0,5 msk olja.
Ansa blomkålen och bryt den i mindre bitar.
Koka den ett par minuter i lättsaltat vatten.
Sätt ugnen på 200 grader.
Salta och peppra laxen.
Panera den i sesamfrön.
Häll oljan i en ugnssäker form och lägg dit laxbitarna.
Låt dem steka tills de är genomstekta.
Blanda samman alla ingredienser till dressingen.
Blanda dressing och alla grönsaker.
Servera tillsammans med laxen.
Underbart gott! Använde olivolja och vitvinsvinäger till dressingen och det fungerade jätte bra.
4 portioner, 498 KCAL/portion.
Ingredienser:
1 rödlök
2 röda paprikor
1 zucchini
1 vitlöksklyfta
1 stort blomkålshuvud (ca 800 g)
4 portionsbitar lax (à 125 g)
4 msk sesamfrön
rapsolja
salt och nymald peppar
Dressing
2 msk sesamolja
2 msk japansk soja
3 msk risvinäger (eller vitvinsvinäger)
0,5 kruka persilja
0,5 kruka korriander
Beskrivning:
Skala och skär rödlöken tunt.
Skölj och skär paprika och zucchini i tärningar.
Skala och finhacka vitlöksklyftan.
Fräs alltsammans i 0,5 msk olja.
Ansa blomkålen och bryt den i mindre bitar.
Koka den ett par minuter i lättsaltat vatten.
Sätt ugnen på 200 grader.
Salta och peppra laxen.
Panera den i sesamfrön.
Häll oljan i en ugnssäker form och lägg dit laxbitarna.
Låt dem steka tills de är genomstekta.
Blanda samman alla ingredienser till dressingen.
Blanda dressing och alla grönsaker.
Servera tillsammans med laxen.
Underbart gott! Använde olivolja och vitvinsvinäger till dressingen och det fungerade jätte bra.
Naanbröd med nigellafrö...
Receptet kommer från Laga Lätt nr 10 oktober 2010.
8 bröd, 255 KCAL/bröd.
Ingredienser:
1 dl standardmjölk
25 g jäst
1 dl turkisk yoghurt
1 ägg
2 msk olja
1 msk strösocker
1 tsk salt
1 msk nigellafrön/kolonji/lökfrön
2,5 dl vetemjöl special fullkorn
4 dl vetemjöl
Beskrivning:
Värm mjölken till 37 grader.
Smula sönder jästen i en bunke, häll över mjölken och rör tills jästen har löst sig.
Tillsätt yoghurt, vispat ägg, olja, socker, salt och frön.
Tillsätt mjölet lite i taget (spara 0,5 dl vetemjöl till utbakningen) och arbeta degen smidig.
Låt degen jäsa under bakduk i en timme.
Stjälp upp degen på ett mjölat bakbord och forma till åtta bullar.
Kavla ut bullarna till ovala bröd (ca 0,5 cm tjocka).
Lägg bröden på två plåtar klädda med bakplåtspapper.
Låt jäsa cirka 15 minuter.
Sätt ugnen på 250 grader och baka bröden mitt i ugnen i 5-7 minuter.
Pensla gärna bröden med smält smör och servera.
8 bröd, 255 KCAL/bröd.
Ingredienser:
1 dl standardmjölk
25 g jäst
1 dl turkisk yoghurt
1 ägg
2 msk olja
1 msk strösocker
1 tsk salt
1 msk nigellafrön/kolonji/lökfrön
2,5 dl vetemjöl special fullkorn
4 dl vetemjöl
Beskrivning:
Värm mjölken till 37 grader.
Smula sönder jästen i en bunke, häll över mjölken och rör tills jästen har löst sig.
Tillsätt yoghurt, vispat ägg, olja, socker, salt och frön.
Tillsätt mjölet lite i taget (spara 0,5 dl vetemjöl till utbakningen) och arbeta degen smidig.
Låt degen jäsa under bakduk i en timme.
Stjälp upp degen på ett mjölat bakbord och forma till åtta bullar.
Kavla ut bullarna till ovala bröd (ca 0,5 cm tjocka).
Lägg bröden på två plåtar klädda med bakplåtspapper.
Låt jäsa cirka 15 minuter.
Sätt ugnen på 250 grader och baka bröden mitt i ugnen i 5-7 minuter.
Pensla gärna bröden med smält smör och servera.
Frasiga minibröd...
Receptet kommer från Laga Lätt nr 7 juli 2010.
20 bröd, 192 kcal/bröd.
Ingredienser:
50 g jäst
6 dl ljummet vatten
1 tsk honung
2 msk olivolja
2,5 tsk salt
3 dl havregryn
1 dl linfrön
10 dl vetemjöl
Beskrivning:
Smula och rör ut jästen i en skvätt av vattnet.
Tillsätt resten av vattnet, honung, olja och salt.
Tillsätt havregryn, linfrön och det mesta av vetemjölet.
Arbeta snabbt ihop degen med en träslev (den ska bli ganska lös).
Pudra över lite mjöl och låt jäsa under bakduk i en timme.
Sätt ugnen på 250 grader.
Platta försiktigt ut degen på ett mjölat bakbord. OBS förstör inte jäsbubblorna!
Pudra över lite mjöl.
Skär trekantiga snibbar och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda mitt i ugnen 15-20 minuter tills bröden fått fin färg och ser frasiga ut på ytan.
20 bröd, 192 kcal/bröd.
Ingredienser:
50 g jäst
6 dl ljummet vatten
1 tsk honung
2 msk olivolja
2,5 tsk salt
3 dl havregryn
1 dl linfrön
10 dl vetemjöl
Beskrivning:
Smula och rör ut jästen i en skvätt av vattnet.
Tillsätt resten av vattnet, honung, olja och salt.
Tillsätt havregryn, linfrön och det mesta av vetemjölet.
Arbeta snabbt ihop degen med en träslev (den ska bli ganska lös).
Pudra över lite mjöl och låt jäsa under bakduk i en timme.
Sätt ugnen på 250 grader.
Platta försiktigt ut degen på ett mjölat bakbord. OBS förstör inte jäsbubblorna!
Pudra över lite mjöl.
Skär trekantiga snibbar och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda mitt i ugnen 15-20 minuter tills bröden fått fin färg och ser frasiga ut på ytan.
Rödkålssallad...
Receptet kommer från Laga Lätt nr 2 februari 2010.
4 portioner, 53 KCAL/portion.
Ingredienser:
500g rödkål
0,5 tsk salt
0,5 dl kesella
0,5 msk vitvinsvinäger
1 krm svartpeppar
Beskrivning:
Strimla kålen tunt med en mandolin eller osthyvel.
Blanda kål och salt. Låt stå 5 minuter.
Krama vätskan ur kålen.
Blanda i kesella, vinäger och nymalen svartpeppar.
Morotscones med feta...
Receptet kommer från Laga Lätt nr 6 juni 2010.
12 scones, 273 kcal/scones.
Ingredienser:
4 dl vetemjöl
4 dl grahamsmjöl
1 tsk salt
4 tsk bakpulver
2 morötter (finrivna)
100 g kallt smöt (i kuber)
4 dl mild yoghurt eller filmjölk
50 g fetaost
1 dl blandade frön (t.ex. linfrön, pumpakärnor, solrosfrön)
Beskrivning:
Sätt ugnen på 250 grader.
Blanda mjöl, salt och bakpulver i en bunke.
Tillsätt smöret och nyp ihop med fingrarna till en smulig deg.
Tillsätt morötter och filmjölk.
Smula i fetaosten.
Rör snabbt ihop degen.
Dela degen i tolv bitar och forma de snabbt till bullar.
Lägg bullarna på en plåt med bakplåtspapper.
Strö över fröna.
Grädda mitt i ugnen i cirka 12 minuter.
12 scones, 273 kcal/scones.
Ingredienser:
4 dl vetemjöl
4 dl grahamsmjöl
1 tsk salt
4 tsk bakpulver
2 morötter (finrivna)
100 g kallt smöt (i kuber)
4 dl mild yoghurt eller filmjölk
50 g fetaost
1 dl blandade frön (t.ex. linfrön, pumpakärnor, solrosfrön)
Beskrivning:
Sätt ugnen på 250 grader.
Blanda mjöl, salt och bakpulver i en bunke.
Tillsätt smöret och nyp ihop med fingrarna till en smulig deg.
Tillsätt morötter och filmjölk.
Smula i fetaosten.
Rör snabbt ihop degen.
Dela degen i tolv bitar och forma de snabbt till bullar.
Lägg bullarna på en plåt med bakplåtspapper.
Strö över fröna.
Grädda mitt i ugnen i cirka 12 minuter.
Margarita lemonad...
Receptet kommer från Laga Lätt nr 6 juni 2010.
4 glas, 177 KCAL/glas.
Ingredienser:
3 dl vatten
0,5 dl strösocker
4 lime (1 dl färskpressad juice)
2 citroner (1 dl färskpressad juice)
1 dl tequila (eller annan sprit)
12 isbitar
0,5 dl salt
Beskrivning:
Blanda vatten och socker, rör tills sockret smält.
Pressa lime och citron.
Blanda sockerlag, limejuice, citronjuice och tequila.
Tillsätt is, skaka eller rör.
Fukta kanterna på fyra glas. Häll salt på ett fat och doppa glasen i saltet.
Häll upp margeritan, drick och njut...
4 glas, 177 KCAL/glas.
Ingredienser:
3 dl vatten
0,5 dl strösocker
4 lime (1 dl färskpressad juice)
2 citroner (1 dl färskpressad juice)
1 dl tequila (eller annan sprit)
12 isbitar
0,5 dl salt
Beskrivning:
Blanda vatten och socker, rör tills sockret smält.
Pressa lime och citron.
Blanda sockerlag, limejuice, citronjuice och tequila.
Tillsätt is, skaka eller rör.
Fukta kanterna på fyra glas. Häll salt på ett fat och doppa glasen i saltet.
Häll upp margeritan, drick och njut...
Gnocchi med örtkyckling...
Receptet kommer från Laga Lätt nr 5 maj 2010.
Ingredienser:
4 kycklingfiléer (ca 500 g)
2,5 dl vatten
1,5 dl crème fraiche
0,5 kruka timjan
1 kruka persilja
0,5 hönsbuljongtärning
2 krm nymalen svartpeppar
2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
1 pkt gnocchi-pasta (500 g)
Beskrivning:
Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg kycklingfiléerna i en ugnssäker form.
Häll över vatten och fraiche.
Plocka och hacka timjan samt hälften av persiljan och strö det över kycklingen.
Smula över buljongtärningen, peppra.
Skala och krossa vitlöken, lägg den i formen.
Ringla över oljan.
Grädda kycklingen i ugnen i ca 25 minuter (kontrollera så den är genomstekt).
Låt kycklingen svalna, riv den i bitar med händerna och spara såsen.
Koka pastan och blanda den med kycklingen och såsen.
Tillsätt resten av persiljan och låt såsen koka in i pastan i ca. 2 minuter.
Ingredienser:
4 kycklingfiléer (ca 500 g)
2,5 dl vatten
1,5 dl crème fraiche
0,5 kruka timjan
1 kruka persilja
0,5 hönsbuljongtärning
2 krm nymalen svartpeppar
2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
1 pkt gnocchi-pasta (500 g)
Beskrivning:
Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg kycklingfiléerna i en ugnssäker form.
Häll över vatten och fraiche.
Plocka och hacka timjan samt hälften av persiljan och strö det över kycklingen.
Smula över buljongtärningen, peppra.
Skala och krossa vitlöken, lägg den i formen.
Ringla över oljan.
Grädda kycklingen i ugnen i ca 25 minuter (kontrollera så den är genomstekt).
Låt kycklingen svalna, riv den i bitar med händerna och spara såsen.
Koka pastan och blanda den med kycklingen och såsen.
Tillsätt resten av persiljan och låt såsen koka in i pastan i ca. 2 minuter.
Kladdkaka med mörk choklad...
Receptet kommer från Laga Lätt nr 5 maj 2010.
Ingredienser:
150 g smör
100 g mörk choklad (70 %)
2 ägg
2 dl strösocker
1 dl vetemjöl
2 krm salt
1 msk smör
Beskrivning:
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret i en kastrull.
Bryt sönder chokladen och låt den smälta i smöret under omrörning.
Vispa ägg och socker men inte för pösigt för då blir kakan fluffig istället för kletig.
Vispa i smör-/chokladblandningen.
Tillsätt mjöl och salt med en slickepott.
Smöra en form (ca 15x22 cm).
Häll i smeten.
Grädda i mitten av ugnen i ca 25 minuter.
Ingredienser:
150 g smör
100 g mörk choklad (70 %)
2 ägg
2 dl strösocker
1 dl vetemjöl
2 krm salt
1 msk smör
Beskrivning:
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret i en kastrull.
Bryt sönder chokladen och låt den smälta i smöret under omrörning.
Vispa ägg och socker men inte för pösigt för då blir kakan fluffig istället för kletig.
Vispa i smör-/chokladblandningen.
Tillsätt mjöl och salt med en slickepott.
Smöra en form (ca 15x22 cm).
Häll i smeten.
Grädda i mitten av ugnen i ca 25 minuter.
Köttfärsröra med trattkantareller och messmör...
Receptet kommer från Snabbt & Smalt - 70 middagar på max en halvtimme.
Ingredienser:
300 g färska trattkantareller eller 20 g torkade
1 msk smör
300 g nötfärs
1 gul lök
salt
peppar
1,5 dl crème fraiche
1 dl messmör
280 g pasta
Cocktailtomater
Beskrivning:
Koka pastan.
Stek trattisarna snabbt i hälften av smöret i en het stekpanna.
Lägg svampen åt sidan.
Stek nötfärsen i resten av smöret.
Hacka löken grovt och låt den fräsa med.
Salta och peppra.
Tillsätt fraiche, messmör och trattisarna.
Låt såsen koka ihop i någon minut.
Servera den med pasta och cocktailtomater.
Ingredienser:
300 g färska trattkantareller eller 20 g torkade
1 msk smör
300 g nötfärs
1 gul lök
salt
peppar
1,5 dl crème fraiche
1 dl messmör
280 g pasta
Cocktailtomater
Beskrivning:
Koka pastan.
Stek trattisarna snabbt i hälften av smöret i en het stekpanna.
Lägg svampen åt sidan.
Stek nötfärsen i resten av smöret.
Hacka löken grovt och låt den fräsa med.
Salta och peppra.
Tillsätt fraiche, messmör och trattisarna.
Låt såsen koka ihop i någon minut.
Servera den med pasta och cocktailtomater.
Hamburgerbröd...
Receptet kommer från Laga Lätt nr 5 maj 2010.
12 bröd, 236 kcal/bröd.
Ingredienser:
1 dl vatten
2 dl mjölk
25 g jäst
4 msk rapsolja
0,5 msk strösocker
2 tsk salt
1 ägg
1,5 dl durumvetemjöl
7,5 dl vetemjöl (ca 450 g)
4 msk sesamfrön
Beskrivning:
Värm vatten och mjölk till 37 grader.
Smula jästen i en bunke och rör ut den i lite av mjölkblandningen.
Tillsätt resten av mjölkblandningen samt olja, socker, salt, ägg och nästan allt mjöl.
Arbeta degen smidig med en trägaffel.
Låt degen jäsa under bakduk i ca. 45 minuter.
Dela degen i 12 bitar på mjölat bakbord.
Forma till bullar och platta till lätt med handen.
Pensla bröden med lite vatten.
Strö över sesamfrön.
Låt jäsa under bakduk på bakpappersklädd bakplåt i ca. 30 minuter.
Sätt ugnen på 250 grader.
Grädda bullarna mitt i ugnen i ca. 10 minuter.
Låt svalna på galler.
12 bröd, 236 kcal/bröd.
Ingredienser:
1 dl vatten
2 dl mjölk
25 g jäst
4 msk rapsolja
0,5 msk strösocker
2 tsk salt
1 ägg
1,5 dl durumvetemjöl
7,5 dl vetemjöl (ca 450 g)
4 msk sesamfrön
Beskrivning:
Värm vatten och mjölk till 37 grader.
Smula jästen i en bunke och rör ut den i lite av mjölkblandningen.
Tillsätt resten av mjölkblandningen samt olja, socker, salt, ägg och nästan allt mjöl.
Arbeta degen smidig med en trägaffel.
Låt degen jäsa under bakduk i ca. 45 minuter.
Dela degen i 12 bitar på mjölat bakbord.
Forma till bullar och platta till lätt med handen.
Pensla bröden med lite vatten.
Strö över sesamfrön.
Låt jäsa under bakduk på bakpappersklädd bakplåt i ca. 30 minuter.
Sätt ugnen på 250 grader.
Grädda bullarna mitt i ugnen i ca. 10 minuter.
Låt svalna på galler.
Citronpaj med yoghurt och kokos...
Receptet kommer från Laga Lätt nr 3 mars 2010.
Ingredienser, pajskal:
3 dl vetemjöl
125 g kylskåpskallt smör skuret i bitar
1 ägg
Ingredienser, fyllning OBS FEL!:
125 g rumsvarmt smör
5 dl strösocker
4 stora ägg
1 citron
2 dl turkisk yoghurt
150 g kokosflingor
Det blir alldeles för mycket fyllning. Ska testa att göra det här receptet igen och ändra mängden...
Beskrivning:
Sätt ugnen på 200 grader.
Mixa mjöl och smör till en smulig massa i matberedare.
Tillsätt ägget och kör till en deg.
Tryck ut degen i en form med löstagbara kanter (24 cm i diameter).
Låt vila i kylen i 20 minuter.
Förgrädda pajskalet mitt i ugnen i 10 minuter.
Sänk ugnsvärmen till 175 grader.
Vispa smör och socker poröst med en elvisp.
Vispa i ett ägg i taget.
Skrubba citronen i ljummet vatten.
Riv skalet och pressa juicen.
Tillsätt citronskal, juice, yoghurt och kokosflingor till fyllningen.
Häll fyllningen (så mycket som du får plats med) i pajskalet och grädda i nedre delen av ugnen i ca. 45 minuter.
Ingredienser, pajskal:
3 dl vetemjöl
125 g kylskåpskallt smör skuret i bitar
1 ägg
Ingredienser, fyllning OBS FEL!:
125 g rumsvarmt smör
5 dl strösocker
4 stora ägg
1 citron
2 dl turkisk yoghurt
150 g kokosflingor
Det blir alldeles för mycket fyllning. Ska testa att göra det här receptet igen och ändra mängden...
Beskrivning:
Sätt ugnen på 200 grader.
Mixa mjöl och smör till en smulig massa i matberedare.
Tillsätt ägget och kör till en deg.
Tryck ut degen i en form med löstagbara kanter (24 cm i diameter).
Låt vila i kylen i 20 minuter.
Förgrädda pajskalet mitt i ugnen i 10 minuter.
Sänk ugnsvärmen till 175 grader.
Vispa smör och socker poröst med en elvisp.
Vispa i ett ägg i taget.
Skrubba citronen i ljummet vatten.
Riv skalet och pressa juicen.
Tillsätt citronskal, juice, yoghurt och kokosflingor till fyllningen.
Häll fyllningen (så mycket som du får plats med) i pajskalet och grädda i nedre delen av ugnen i ca. 45 minuter.
Turboglass...
Ingredienser:
500 g turkisk yoghurt
1,5 dl florsocker
Beskrivning:
Vispa yoghurt och florsocker med en visp.
Ställ in i frysen ca. två timmar före servering.
Rör om då och då med en gaffel så att yoghurten fryses jämnt till en fluffig glass.
500 g turkisk yoghurt
1,5 dl florsocker
Beskrivning:
Vispa yoghurt och florsocker med en visp.
Ställ in i frysen ca. två timmar före servering.
Rör om då och då med en gaffel så att yoghurten fryses jämnt till en fluffig glass.
Tomatdipp...
Receptet kommer från Laga Lätt nr 2 februari 2010.
Ingredienser:
1 vitlöksklyfta
1 d soltorkade tomater i olja (70 g)
1 dl crème fraiche
2 krm salt
1 krm nymalen svartpeppar
Beskrivning:
Skala och grovhacka vitlöken.
mixa den med soltorkade tomater och crème fraiche till en grov dipp.
Sakta och peppra.
Ingredienser:
1 vitlöksklyfta
1 d soltorkade tomater i olja (70 g)
1 dl crème fraiche
2 krm salt
1 krm nymalen svartpeppar
Beskrivning:
Skala och grovhacka vitlöken.
mixa den med soltorkade tomater och crème fraiche till en grov dipp.
Sakta och peppra.
Potatis i kokosmjölk...
Receptet kommer från Laga Lätt nr 2 februari 2010.
För fyra personer 411 KCAL/portion.
Ingredienser:
600 g potatis, fast sort
1 msk rapsolja
1 burk kokosmjölk
1 msk röd currypaste
2 dl frysta gröna ärtor
1 tsk salt
1 krm nymalen svartpeppar
0,5 kruka koriander
Beskrivning:
Skala och skär potatisen i mindre bitar.
Stek dem i oljan i en gryta tills de börjar få färg, ca. 3 minuter.
Blanda kokosmjölk och currypaste, tillsätt till potatisen.
Låt potatisen puttra under lock i ca. 10 minuter.
Tillsätt ärterna till grytan.
Låt allt bli genomvarmt, salta och peppra.
Plocka korianderbladen, strö dem över grytan och servera.
För fyra personer 411 KCAL/portion.
Ingredienser:
600 g potatis, fast sort
1 msk rapsolja
1 burk kokosmjölk
1 msk röd currypaste
2 dl frysta gröna ärtor
1 tsk salt
1 krm nymalen svartpeppar
0,5 kruka koriander
Beskrivning:
Skala och skär potatisen i mindre bitar.
Stek dem i oljan i en gryta tills de börjar få färg, ca. 3 minuter.
Blanda kokosmjölk och currypaste, tillsätt till potatisen.
Låt potatisen puttra under lock i ca. 10 minuter.
Tillsätt ärterna till grytan.
Låt allt bli genomvarmt, salta och peppra.
Plocka korianderbladen, strö dem över grytan och servera.
Spaghettiwook...
Receptet kommer från Snabbt & Smalt - 70 middagar på max en halvtimme.
4 portioner.
456 kalorier/portion.
Ingredienser:
2 gula lökar
1 msk olja
2 vitlöksklyftor
300 g nötfärs
2 morötter
1 burk vattenkastanjer
4 msk japansk soja
1 röd chilifrukt
100 g böngroddar
salt
peppar
280g spaghetti
Beskrivning:
Koka spaghettin
Dela löken först på hälften och därefter i tunna skivor.
Woka löken i olja.
Pressa över vitlöken.
Smula ner köttfärsen och låt den få färg.
Skär morötterna i stavar.
Blanda ner morötter och vattenkastanjer.
Låt fräsa i några minuter.
Tillsätt spaghetti, soja, finhackad chili och böngroddar.
Smaka av med salt och peppar.
Gott och lättlagat. Lite annorlunda vardagsmat helt enkelt :)
Jag hade inte i några böngroddar för det hittade jag inga och sojan jag använde heter EKOLOGISK - ljus soja premium och är av märket Pearl River Bridge.
4 portioner.
456 kalorier/portion.
Ingredienser:
2 gula lökar
1 msk olja
2 vitlöksklyftor
300 g nötfärs
2 morötter
1 burk vattenkastanjer
4 msk japansk soja
1 röd chilifrukt
100 g böngroddar
salt
peppar
280g spaghetti
Beskrivning:
Koka spaghettin
Dela löken först på hälften och därefter i tunna skivor.
Woka löken i olja.
Pressa över vitlöken.
Smula ner köttfärsen och låt den få färg.
Skär morötterna i stavar.
Blanda ner morötter och vattenkastanjer.
Låt fräsa i några minuter.
Tillsätt spaghetti, soja, finhackad chili och böngroddar.
Smaka av med salt och peppar.
Gott och lättlagat. Lite annorlunda vardagsmat helt enkelt :)
Jag hade inte i några böngroddar för det hittade jag inga och sojan jag använde heter EKOLOGISK - ljus soja premium och är av märket Pearl River Bridge.