Knäckig äppelpaj...

Ingredienser:
2 dl havregryn
2 dl vetemjöl
2 dl socker
1/2 dl ljus sirap
1/2 dl mjölk
150 g margarin
1/2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker

5-6 äpplen, kanel och socker







Beskrivning:
Skala och skär äpplen i små bitar. Lägg i en pajform.
Strö över socker och kanel.

Smält smöret, rör i de övriga ingredienserna.
Klicka ut smeten över äppelbitarna.
Grädda mitt i ugnen 200 grader ca 20 min tills pajen blivit ljust brun.



<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Receptet är hämtat från matklubben.se och kopierat rakt av...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0