Sockerkaka

Ingredienser:
2 ägg
2 dl socker
1 dl vatten
2 3/4 dl mjöl
2 tsk bakpulver
50 g margarin
1 tsk vaniljsocker
margarin
ströbröd

1. Vispa ägg och socker poröst.
2. Häll i vatten, mjöl, bakpulver och vaniljsocker.
3. Smält margarinet och häll i smeten. Vispa.
4. Häll i en smord och bröad form.
5. Grädda längst ner i ugnen i ca 30 min på 175 grader.


\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\


En god sockerkaka från tvåans kokbok. Går bra att frysa ner och värma upp i micron.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0