Tonfiskpasta

Ingredienser:
300 g spaghetti
1 gul lök
smör
2 burkar tonfisk i vatten, a 185 g
2 1/2 dl Kelda tomatsås (eller 2 1/2 dl matlagningsgrädde med ketchup och tomatkärnor)

Koka pastan. Skala och hacka läken. Fräs den i smör i en kastull. Häll av vattnet från tonfisken. Lägg den i kastrullen och häll på tomatsåsen. Låt såsen koka ca 1 min. Servera såsen till pastan.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\


Jag tycker det här är jättegott och det är superlättvindigt!
Gillar man tonfisk så gillar man det här!

Receptet är hämtat från Arla.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0