Knäckig äppelpaj...
Ingredienser:
2 dl havregryn
2 dl vetemjöl
2 dl socker
1/2 dl ljus sirap
1/2 dl mjölk
150 g margarin
1/2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
5-6 äpplen, kanel och socker
Beskrivning:
2 dl havregryn
2 dl vetemjöl
2 dl socker
1/2 dl ljus sirap
1/2 dl mjölk
150 g margarin
1/2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
5-6 äpplen, kanel och socker
Beskrivning:
Skala och skär äpplen i små bitar. Lägg i en pajform.
Strö över socker och kanel.
Smält smöret, rör i de övriga ingredienserna.
Klicka ut smeten över äppelbitarna.
Grädda mitt i ugnen 200 grader ca 20 min tills pajen blivit ljust brun.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Receptet är hämtat från matklubben.se och kopierat rakt av...
Strö över socker och kanel.
Smält smöret, rör i de övriga ingredienserna.
Klicka ut smeten över äppelbitarna.
Grädda mitt i ugnen 200 grader ca 20 min tills pajen blivit ljust brun.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Receptet är hämtat från matklubben.se och kopierat rakt av...
Kommentarer
Trackback