Cheesecake...
Ingredienser:
Deg:
1,5 dl havregryn
3 dl vetemjöl
1 dl strösocker
150 g smör
Fyllning:
3 ägg
200 g philladelfiaost
1,5 dl matlagningsyoghurt
1 dl floursocker
3/4 dl blåbärsylt
Ovanpåfyllning:
1,5 dl blåbärsylt
200 g blåbär
Beskrivning:
Blanda havregryn, vetemjöl och socker.
Finfördela smöret.
Knåda ihop till en deg.
Tryck ut degen i en form med löstagbar botten.
Lägg stor vikt vid kanterna och gör de 2-3 cm höga.
Grädda botten i 200 º i 10 min nederst i ugnen.
Avkyl pajskal ca 15 min.
Blanda alla ingredienser till fyllningen.
Häll i fyllning och grädda ytterligare 25 min nederst i ugnnen.
Låt kallna och sprid därefter ut sylt och toppa med bär.
Finfördela smöret.
Knåda ihop till en deg.
Tryck ut degen i en form med löstagbar botten.
Lägg stor vikt vid kanterna och gör de 2-3 cm höga.
Grädda botten i 200 º i 10 min nederst i ugnen.
Avkyl pajskal ca 15 min.
Blanda alla ingredienser till fyllningen.
Häll i fyllning och grädda ytterligare 25 min nederst i ugnnen.
Låt kallna och sprid därefter ut sylt och toppa med bär.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Servera med vaniljsås eller glass...
Kommentarer
Trackback