Krämig svamptagliatelle...
Ingredienser:
250 g tagliatelle
2 tsk olja
2 vitlöksklyftor (finhackade)
400 g championer (skivade)
Saften av 0,5 citron
4 msk kesella
Salt och peppar
Eventuellt finhackad gräslök till serveringen
Beskrivning:
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Värm under tiden oljan i en stor stekpanna.
Stek vitlöken i ungefär en minut, tills den blir gyllengul.
Lägg i svampen, salta och peppra.
Fräs på hög värme i cirka fyra minuter så att svampen mjuknar.
Tillsätt den pressade citronsaften och stek i ytterliggare någon minut.
Ta av stekpannan från plattan och rör ner kesellan.
Låt pastan rinna av och blanda sedan ner den i såsen.
Garnera eventuellt med gräslök.
250 g tagliatelle
2 tsk olja
2 vitlöksklyftor (finhackade)
400 g championer (skivade)
Saften av 0,5 citron
4 msk kesella
Salt och peppar
Eventuellt finhackad gräslök till serveringen
Beskrivning:
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Värm under tiden oljan i en stor stekpanna.
Stek vitlöken i ungefär en minut, tills den blir gyllengul.
Lägg i svampen, salta och peppra.
Fräs på hög värme i cirka fyra minuter så att svampen mjuknar.
Tillsätt den pressade citronsaften och stek i ytterliggare någon minut.
Ta av stekpannan från plattan och rör ner kesellan.
Låt pastan rinna av och blanda sedan ner den i såsen.
Garnera eventuellt med gräslök.
Kommentarer
Trackback