Potatis i kokosmjölk...
Receptet kommer från Laga Lätt nr 2 februari 2010.
För fyra personer 411 KCAL/portion.
Ingredienser:
600 g potatis, fast sort
1 msk rapsolja
1 burk kokosmjölk
1 msk röd currypaste
2 dl frysta gröna ärtor
1 tsk salt
1 krm nymalen svartpeppar
0,5 kruka koriander
Beskrivning:
Skala och skär potatisen i mindre bitar.
Stek dem i oljan i en gryta tills de börjar få färg, ca. 3 minuter.
Blanda kokosmjölk och currypaste, tillsätt till potatisen.
Låt potatisen puttra under lock i ca. 10 minuter.
Tillsätt ärterna till grytan.
Låt allt bli genomvarmt, salta och peppra.
Plocka korianderbladen, strö dem över grytan och servera.
För fyra personer 411 KCAL/portion.
Ingredienser:
600 g potatis, fast sort
1 msk rapsolja
1 burk kokosmjölk
1 msk röd currypaste
2 dl frysta gröna ärtor
1 tsk salt
1 krm nymalen svartpeppar
0,5 kruka koriander
Beskrivning:
Skala och skär potatisen i mindre bitar.
Stek dem i oljan i en gryta tills de börjar få färg, ca. 3 minuter.
Blanda kokosmjölk och currypaste, tillsätt till potatisen.
Låt potatisen puttra under lock i ca. 10 minuter.
Tillsätt ärterna till grytan.
Låt allt bli genomvarmt, salta och peppra.
Plocka korianderbladen, strö dem över grytan och servera.
Kommentarer
Trackback