Emmas kyckling och ris pita
Ingredienser:
3 kycklingfiléer
1 rödlök
grillkrydda/pomfrittkrydda
vitlökskrydda
sötsur sås
ris
pitabröd (gärna texmex pita)
margarin att steka i
1. Dela kycklingen i små bitar, ca 1 cm stora tärningar.
2. Sätt på riset.
3. Fräs löken.
4. Stek kycklingen, krydda med t.ex. grillkrydda och vitlök. Häll i ca 3 msk sötsur sås.
5. Värm pitabrödet i ugnen (se anvisningar på paketet).
6. Blanda kycklingen och riset, fyll pitabröden.
God, nyttig och lättlagad.
Det är även gott med creme fraiche till...
Det här åt vi idag. Var bara ett hopplock jag gjorde men det var gott...
3 kycklingfiléer
1 rödlök
grillkrydda/pomfrittkrydda
vitlökskrydda
sötsur sås
ris
pitabröd (gärna texmex pita)
margarin att steka i
1. Dela kycklingen i små bitar, ca 1 cm stora tärningar.
2. Sätt på riset.
3. Fräs löken.
4. Stek kycklingen, krydda med t.ex. grillkrydda och vitlök. Häll i ca 3 msk sötsur sås.
5. Värm pitabrödet i ugnen (se anvisningar på paketet).
6. Blanda kycklingen och riset, fyll pitabröden.
God, nyttig och lättlagad.
Haricot verts är supergott till det mesta!
Det är även gott med creme fraiche till...
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Det här åt vi idag. Var bara ett hopplock jag gjorde men det var gott...
Kommentarer
Postat av: catrin
nu vill ja ett nytt mattips, har testat alla nu och har ju ingen aning om vad jag ska äta om du inte ger mej recept ;)
Postat av: Anonym
den ser lite läskig ut, ungefär som en krabba:P
Trackback