Emmas kyckling och ris pita

Ingredienser:
3 kycklingfiléer
1 rödlök
grillkrydda/pomfrittkrydda
vitlökskrydda
sötsur sås
ris
pitabröd (gärna texmex pita)
margarin att steka i

1. Dela kycklingen i små bitar, ca 1 cm stora tärningar.
2. Sätt på riset.
3. Fräs löken. 
4. Stek kycklingen, krydda med t.ex. grillkrydda och vitlök. Häll i ca 3 msk sötsur sås.
5. Värm pitabrödet i ugnen (se anvisningar på paketet).
6. Blanda kycklingen och riset, fyll pitabröden.

God, nyttig och lättlagad.


Haricot verts är supergott till det mesta!



Pita 1




Det är även gott med creme fraiche till...


\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\



Det här åt vi idag. Var bara ett hopplock jag gjorde men det var gott...

Kommentarer
Postat av: catrin

nu vill ja ett nytt mattips, har testat alla nu och har ju ingen aning om vad jag ska äta om du inte ger mej recept ;)

2007-08-13 @ 17:32:16
URL: http://catrinedvinsson.blogg.se
Postat av: Anonym

den ser lite läskig ut, ungefär som en krabba:P

2008-09-24 @ 18:53:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0